Pentru noi, caii si libertatea sunt sinonime.

 

Desi evoluat tehnologic, omul pastreaza in el visul libertatii si tanjeste permanent dupa ea.

Calul ca fiinta precum si bucuria de a fi impreuna cu el, prin calarie de exemplu, ii pot da omului in mod real sentimentul de eliberare, de armonizare si reintegrare in natura, de implinire intr-o reeditare a imemorialului Western Dream.

La Scoala de Calarie Pony Express veti putea trai aceste sentiment de eliberare. Veti gasi antrenori, instructori de calarie si indrumatori cu experienta, dornici sa va impartaseasca tainele si bucuria uneia dintre cele mai frumoase activitati recreative pe care le puteti practica in aer liber. Calaria este un sport minunat in care calaretul, calul si natura se imbina intr-un mod firesc.

Scoala de Calarie Pony Express a luat nastere in urma cu 9 ani din dorinta noastra de a le oferi adultilor, dar si copiilor, clipe minunate alaturi de cele mai frumoase si nobile animale, caii.

La cativa km de Bucuresti, oferim cursuri de calarie atat pentru incepatori, ca mod de relaxare in natura, cat si pentru avansati, ca sport de performanta.

Cursurile se desfasoara tot timpul anului, vara in manejul amenajat in aer liber, iar în timpul iernii in manejul acoperit.

Pentru cei deja familiarizati cu caii, organizam plimbari calare prin padure, oferindu-va momente unice de relaxare in mijlocul naturii.

echipa de
Antrenori echitatie
VREI SA INVETI SA CALARESTI? VREI SA CALARESTI IN NATURA?
Programeaza lectia de calarie